Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) a Pavel Nedvěd (51) už nějaký ten pátek tvoří pár snů. Půvabná zpěvačka se neustále udržuje ve formě a na prahu padesátky vypadá fantasticky, Nedvěd coby bývalý špičkový fotbalista jakbysmet.

U Dary jsme si zvykli především na její fotky v plavkách, kde vyniká její vysportovaná postava. Po boku Pavla Nedvěda ale září i v kulichu zachumlaná do zimní bundy.

Nedvěd totiž na chvilku vyměnil Itálii za slovenské Tatry, kde Dara vystupovala. Na Štrbském plese sněžilo, a tak si zamilovaný pár užíval krásnou horskou atmosféru.

„Můj muž tu nikdy předtím nebyl, jeho fantazie a představivost pracuje na plné obrátky, protože je už druhý den jako naschvál extrémní mlha, aspoň že sněží, hurá,“ těšilo Daru, jež si v lednu ke svým narozeninám nadělila velkolepý koncert v O2 areně.

„Z původního, tři roky přesouvaného Vánočního koncertu se stal koncert jubilejní, k mým padesátinám. Tehdy by mě nenapadlo, že se tyto dva eventy můžou potkat ve stejném roce. A protože je koncert k padesátinám neopakovatelný a jen jednou, celkem přirozeně jsem mu dala přednost,“ řekla Super.cz Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám