Hlavní obsah
Článek

Žádná doprovodná vozidla ani podpůrný tým. Herci Pavel Liška a Jan Révai už sice mají za sebou v rámci projektu Moto cestou necestou jízdy na motorce po Kavkazu nebo Jižní Americe, doposud se ale měli jako v bavlnce. Nyní vyrazili jen ve třech, ještě s Hynkem Bernardem, který se v minulém projektu staral o kameru.

A to není všechno, jde totiž i o zatím nejdelší cestu, pánové by měli na dvou kolech strávit celé tři měsíce a projet celou Střední Ameriku. Začínali v Panamě, pokračovali Kostarikou, která jim propršela, pokračovali do Nikaragui, hlásili se i z Guatemaly, Salvadoru a Belize. A cesta je to opravdu punková.

Pánové s sebou nemají nic, co by neuvezli na motorce, přespávají pod širákem, před špatným počasím se nemají kam schovat a snad si to užívají. Každopádně dobrou náladu neztrácejí. Důkazem jsou i snímky, které postují. Nejvíc zaujal ten, kde ukázali, že přebytečné oblečení, jako jsou trenky nebo slipy, natožpak žiletku, s sebou opravdu nevozí a v kalhotách na půl žerdi se předvedli, skoro jak je pánbůh stvořil. Hashtagy příroda, zvířata, stromy, bobři mluví za všechno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám