Hlavní obsah
Famous
Článek

Vegetarián Paul McCartney (81) si občas rád dopřál trochu marihuany. Ale s tím je teď konec. Hudební hvězda se totiž chce naplno věnovat výchově osmileté dcery Beatrice, již má s modelkou Heather Mills. A právě péče o nezletilého potomka se podle něj s kouřením marihuany ovlivňujícím myšlení neslučuje.

Marihuanu prý Paul kouřil od šedesátých let. „Kouřil jsem ji hodně a bylo toho dost. Prokouřil jsem celé jmění. Když ale vychováváte nezletilého, váš smysl pro zodpovědnost se do toho začne motat. Už toho bylo dost, už mi to nepřijde nezbytné,“ přiznal McCartney.

Drogy se nevyhnuly ani skupině Beatles. I slavní brouci s nimi experimentovali. Paul přiznal, že sám užíval kokain a zkoušel i heroin. Naštěstí se ani na jedné droze nestal závislým.

„Zkoušel jsem heroin jen jednou. Předtím mi nedošlo, co jsem vlastně bral. Prostě jsem něco měl, tak jsem to vykouřil, pak jsem zjistil, co to bylo. Nic to se mnou ale nedělalo, což bylo štěstí, protože jsem neměl chuť do toho spadnout. Asi rok jsem taky bral kokain,“ přiznal McCartney v roce 2004.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám