Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jasmina Alagič (34) si společně s manželem Rytmusem (47) a synem Sanelem (2,5) dopřává pohodu na exotickém ostrově Mauricius, který se stal oblíbenou destinací celebrit. Moderátorka Eva Perkausová (30) se tam nedávno dokonce vdávala.

Alagič loni společně s Davidem Gránským moderovala Talent, každou volnou chvilku ale věnovala především rodině. S Rytmusem jsou do sebe pořád zamilovaní až po uši a je vidět, že jsou za své obrovské štěstí moc vděční.

„Šťastný a zamilovaný,“ neskrýval svou lásku k Jasmině Rytmus. Ta se ukázala v krásných plavkách, které na její štíhlou postavu padly jako ulité. Jasmina a Rytmus dovádějí se synem v moři i u bazénu a podnikají nejrůznější výlety. Velké zážitky měli například z tamější zoo. „Živote, moc tě miluji a slibuji, že štědrost, kterou mě zahrnuješ, ti co nejlépe oplatím,“ zůstala skromná Jasmina, jež je z pohostinnosti ostrova v Indickém oceánu nadšena.

A hlavně, že své zážitky může sdílet s těmi nejbližšími. „Děkuji ti bože za to, že dokonale znám pocit štěstí,“ rozplývala se.

Reklama

Další články

Načítám