Hlavní obsah
Článek

Před měsícem se stala dvacetiletá Natálie Kočendová třetí nejkrásnější Češkou v soutěži krásy Miss Czech Republic. Přestože mají finalistky ve smlouvě, že nesmí být maminkami ani být těhotné, ona o titul bojovala, když byla skoro ve 4. měsíci. Tím vážně porušila smlouvu.

Natálie nyní poprvé promluvila. Na finále vůbec netušila, že je těhotná. Přestože už byla ve 4. měsíci. "Přišla jsem na to asi týden po finále. Byli jsme s přítelem v šoku. Já, Laky i celá rodina jsme byli překvapení. Plánované to nebylo, jsme spolu chvilinku, od ledna. Jsem skoro v 5. měsíci," řekla Super.cz Natálie. Miminko čeká s barberem a kamarádem rappera Rytmuse (47) Lukášem Vlačuhou, který si říká Laky Royal.

"Měla jsem menstruaci a neměla jsem další příznaky. Nevolnosti jsem měla, to ano, ale těhotenství mě nenapadlo. Navíc jsem se i kvůli Miss bála jít k doktorovi, aby mě třeba nedali do karantény a já přišla o finále," vysvětluje.

Nyní už je jí lépe. "Cítím se skvěle. Bude za chvíli už v pátém měsíci, je mi už dobře a nezvracím," prozrazuje.

Že by jí těhotenství zastavilo kariéru, o tom neuvažovala. "Uvidíme, co bude dál. Po porodu můžu dál fotit, jestli tedy zhubnu. Dá se pak krásně navázat," vysvětluje modelka.

Svatba do porodu prvního potomka nebude. "Svatba ještě ne, ať máme pestrý život, necháme ji na později," dodala Kočendová.

Reklama

Další články

Načítám