Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úsměv od ucha k uchu zdobí šťastnou Jasminu Alagič (34). Ta vyrazila s manželem a rapperem Rytmusem (47) i synkem Sanelem na první společnou dovolenou. Kráska s bosenskými kořeny teplo a moře miluje a Chorvatsko, které se letos stalo jejich cílovou destinací, patří k jejím oblíbeným místům.

Moderátorka s fanoušky během dovolené sdílí zážitky skrze sociální sítě, kde ukázala nejen průzračné moře, romantické západy slunce a rodinnou pohodu na lodi, ale poprvé od porodu předvedla na fotkách celou svou figuru v plavkách.

„Rodila jste vůbec?,“ podivuje se při pohledu na Jasmininy bezchybné křivky fanynka. A ostatní obdivovatelé jen přitakávají. Moderátorka sundala všechna poporodní kila a nyní má postavu jako holčička, není proto divu, že si může jako milovnice jídla dopřát vše, na co dostane chuť. Jedinou nevýhodou hubnutí, které ovšem tuhle sexy „balkánskou maminku“, jak se sama nazývá, nijak netrápí, je ztráta objemného hrudníku, který měla během těhotenství.

Reklama

Další články

Načítám