Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S devítiměsíčním capartem to může být někdy dost náročné. Jasmina Alagič Vrbovská (34) se proto sama nemohla dočkat toho, až se počasí umoudří a ona bude mít šanci trávit se svým synem Sanelem mnohem více času venku na zahradě.

Právě Velikonoce se staly obdobím, které si partnerka rappera Patrika Rytmuse Vrbovského (47) s dítětem užívá na jejich zahradě, kde se chlapeček může radovat ze sluníčka a zároveň jsou všichni chráněni před možnou nákazou novým typem koronaviru.

"A jak prožíváte svátky vy?“ položila si řečnickou otázku Jasmina, která zveřejnila fotku s pejskem a synem na zahradě. Sanel měl jako vždy zakrytý obličej.

„Přátelé, s mojí rodinou Vám ze srdce přejeme krásné svátky. Mít možnost sedět u stolu jen s jedním člověkem je krásné a musíme být za to vděční v každé situaci, kterou nám život přináší,“ komentovala moderátorka fotku, na které pózuje s partnerem a synem.

Reklama

Další články

Načítám