Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jasmina Alagič (34) je půl roku po porodu štíhlá jako proutek. Jasmina se objevila na párty SuperStar. V odvážných sexy šatech to moderátorce moc slušelo, a tak není divu, že se na Instagramu dočkala celé řady pochval.

„Jasmino, vypadáš tak na patnáct,“ zněl jeden z mnoha nadšených komentářů. „Neskutečně krásná, a ty šaty, pecka,“ přidal se další. „My queen,“ rozněžnil se i její manžel Rytmus (47).

Bohužel ale až moc vynikly její přifouknuté rty, což nezůstalo bez odezvy. Maminka syna Sanela si už na kritiku zvykla a kromě pochval, kdy ji fanoušci dokonce přirovnávali k Jessice Albě nebo Angelině Jolie, si přečetla i kritiku.

Jasmina Alagič je štíhlá jako laňka.

Tu ale nemilosrdně smazala, což jí vyčetla jedna z fanynek, která už na Jasminu zanevřela. „Že vám tu někdo poví názor, že jste se úspěšně zařadila ze skupiny přirozeně krásných žen do skupiny káčátek, to neznamená, že z nich jde zlá energie. Tímto se loučím s touto skupinou, kde každý zdravý a celkem rozumný názor je brán jako hejt, závist, anebo, jak ty říkáš, zlá energie,“ neskrývala zklamání jedna z dam. Ne každému se zkrátka Jasmina zavděčí...

Reklama

Další články

Načítám