Hlavní obsah
Článek

Čtvrtek patřil všem zamilovaným, kteří si na Valentýna vyznávali lásku. Také české celebrity tento romantický svátek oslavily a na sociálních sítích nešetřily sladkými slovy.

Zamilovanou fotku sdílela Lucie Bílá (57), která se svým testosteronovým andělem Radkem Filipim vyrazila na procházku. „Jsem šťastná, že jsem nikdy na lásku nepřestala věřit. I když mi v životě nejednou ukázala dlouhý nos, ta poslední přišla nečekaně a převrátila mi život naruby,“ otevřela se fanouškům na Instagramu zpěvačka.

Na čerstvý vzduch si vyšli i snoubenci Roman Vojtek (51) a Petra Vraspírová (36). „Děkuju, že Tě můžu milovat,“ vyznal se z lásky herec. Den plný romantiky pak zakončili večeří při svíčkách. „Přeci jen ta láska prochází žaludkem,“ napsala krásná blondýnka.

Společnou fotkou se pochlubila dále Dáda Patrasová (67). Ta v italském příteli Vitovi našla velkou útěchu nejen po rozpadu vztahu s manželem Felixem Slováčkem (80), ale i po autonehodě, kterou způsobila pod vlivem alkoholu. „Vito, miluji Tě strašně moc! Děkuji za nový život,“ vyznala se herečka ze svých citů na Instagramu.

Se zamilovaným vyznáním nezůstal pozadu ani miliardář Karel Janeček (45), který nedávno kvůli své partnerce Lilii Khousnoutdinové (30) opustil manželku Mariem Mhadhbi.

„Dnešní svátek lásky normálně neslavím, ale tentokrát cítím nutnost moc poděkovat své ženě. Vím, že když jsme vstoupili na společnou cestu, a to za velmi komplikovaných podmínek, tak mi hluboce věřila a moc mě mrzí, že v chaotickém víru náročných událostí jsem ji opakovaně zklamal. Děkuji Ti, Lilie, a obdivuji Tě za to, že jsi věřila naší lásce i v tom nejhorším a že jsi mi byla schopna odpustit,“ nešetřil slovy Janeček.

Velkolepě svátek zamilovaných pak slavili Patrik Rytmus Vrbovský (47) s Jasmina Alagič (34), která dostala pugety růží a velkého růžového medvěda. Valentýnskou party ve dvou dále uspořádala Jitka Nováčková (31) a do víru velkoměsta zase vyrazila Monika Leová (32) s manželem Martinem Košínem. Romantiku při svíčkách si ale nenechala ujít ani Celeste Buckingham (28) se svým přítelem Alešem Mlátilíkem.

Reklama

Další články

Načítám