Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská moderátorka Jasmina Alagič (34) nedávno prozradila, že trpí nepříjemnou nemocí - tetanií. Nemoc, jež se projevuje křečovými záchvaty, ji už dokonce postihla i za volantem.

„Jela jsem s maminou do Vídně a na dálnici jsem dostala tetanický šok. Upadla jsem do mdlob. Představte si, že řídíte na dálnici, a najednou vás toto chytí,“ prozradila slovenskému časopisu Šarm Jasmina s tím, že tomu mohla předejít, ale podcenila varovné příznaky.

„Nemuselo to dojít až tak daleko, kdybych trošku poslouchala své tělo a věděla, co s tím dělat,“ míní Jasmina. Přítelkyně rapera Rytmuse (47) prý měla i stavy, kdy ji v autě museli vozit, protože nebyla schopna odřídit ani kousek cesty. „Dokonce jsem nemohla ani chodit a museli mě podpírat,“ dodala.

Jasmina si nejprve myslela, že má problémy s tlakem. Až maminka, kterou svým kolapsem při společné jízdě autem vyděsila, Jasminu donutila, aby zašla k lékaři, jenž diagnostikoval tetanii.

Reklama

Další články

Načítám