Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve slovenské verzi Tváře vystupuje i moderátorka Jasmina Alagič (34), která se musí potýkat s hodně velkou kritikou. Schytala to například za napodobení Britney Spears. Teď si pro ni produkce pořadu připravila opravdovou pikantnost. Proměnila se totiž ve svého snoubence - rapera Rytmuse (47).

Na první pohled jako Rytmus moc nevypadala, ale proměnu si evidentně užila. Společně s Jasminou vystoupil i finalista SuperStar Martin Harich jako Igor Kmeťo. Společně se pustili do songu Kures Funk.

A reakce diváků? většina z nich chválila Haricha, zato Jasmina se opět dočkala kritiky. „Jasmina byla hrozná, hrozně zpívala, Martin byl úžasný,“ napsal jeden z diváků. „Hrozné, Rytmus ze Somálska,“ přidal se další.

Našli se ale i tací, kterým se Alagič líbila. „Podle mě jsi krásná verze svého přítele. Myslím, že on sám se takto pěkně ještě neviděl,“ pochválil Jasminu jeden z fanoušků. A jak se líbí Jasmina vám? Hlasujte v anketě pod článkem.

Líbí se vám Jasmina Alagič jako Rytmus?
Ne, vůbec se mu nepodobá
95,7 %
Ano, je to krásná proměna
4,3 %
Celkem hlasovalo 675 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám