Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským (47) všichni napjatě čekají, s kým bude Dara Rolins (51) chodit. Nedávno byla spojována s mužem, který stejně jako ona dává přednost mužům, nyní ji fotografové vyfotili, jak se tulí ke známému ekonomovi Tomáši Sedláčkovi (41).

Stačilo jen, aby se s ním vřele přivítala po koncertu obnovené sestavy kapely Sexy Dancers v pražském klubu Lucerna Music Bar, a hned měli fotografové žně. „Odcházím z jeviště a poté, co se líbal s Romanem Holým, tak dal euforickou pusu i mně,” komentovala záležitost popová diva. „Důvod, proč to udělal? Maximální nadšení z našeho koncertu,” položila otázku a rovnou na ni se smíchem v hlase odpověděla Dara.

Pravdou je, že se Rolins a Sedláček vlastně ani téměř neznají. „My se spíš registrujeme, než že bychom se znali osobně. Viděla jsem ho asi podruhé v životě,” smála se celé situaci Dara Rolins.

Reklama

Další články

Načítám