Hlavní obsah
Článek

Kdekdo by si pomyslel, že veřejná vyznání lásky Patrika Rytmuse Vrbovského (47) a Jasminy Alagič (34) budou postupem časem slábnout, místo toho ale dál cukrují přes sociální sítě jako dva zamilovaní puberťáci.

„Zasíláme vám trošku romácko balkánské energie. Od té doby, co jsme se potkali, tak jsme spolu nonstop každý den a stále mi je to málo,“ napsal nedávno zaláskovaný raper. Mnohem sdílnější ale byla jeho krásná moderátorka, která se v euforii vypisovala na svém Instagramu ze silného zážitku, který ale blíže nespecifikovala.

„Chci jen říct, že mám dnes jeden z nejsilnějších nejšťastnějších dní vůbec!“ svěřila se moderátorka na Instagramu a pokračovala: „Toto je emočně můj nejsilnější rok, jaký jsem v životě měla a postaraly se o to moje nejbližší osoby a já vám z celého srdce děkuji, že můžu s vámi tak silně, jako my Balkánci umíme, prožívat toto přenádherné období.“

Aby se slovenská kráska vyhnula spekulacím o těhotenství, tak nezapomněla dodat, že miminko nečeká. Ať už šlo ale o cokoliv, je úplně jasné, kdo se o její velké štěstí zasloužil.

Reklama

Další články

Načítám