Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to měsíc, co Dara Rolins (51) a Patrik Rytmus Vrbovský (47) oznámili rozpad vztahu. Jejich vzájemné soužití se už prý nikam neposouvalo, a tak se dvojice po sedmi letech rozhodla spolu dál nezůstávat. Podle nejnovějších informací ale slovenský rapper příliš dlouho nesmutnil.

Rytmus má mít totiž blízko k exotické krásce s bosensko-maďarskými kořeny Jasmině Alagič, která je moderátorkou letošního ročníku pěvecké soutěže SuperStar. Bývalá finalistka Miss Slovensko 2009 je opravdu krásná žena, takže by se Patrikovi nikdo nemohl divit, že k sexy brunetce vzplanul. Ta přátelství s úspěšným hudebníkem nepopírá.

„Oba dva jsou dobří přátelé,“ svěřila Super.cz moderátorčina manažerka s tím, že jí zpěvák pomáhá ohledně pěvecké soutěže. „Rytmus Jasminu podporuje v rámci moderování SuperStar, protože sám v této show působil jako porotce,“ dodala Jasminina manažerka.

Reklama

Další články

Načítám