Hlavní obsah
Článek

Že se rozpadne zrovna jeden z nejstabilnějších párů česko-slovenského šoubyznysu Dara Rolins (51) a Patrik Rytmus Vrbovský (47), téměř nikdo nečekal.

A protože už se před čtyřmi lety naoko rozešli kvůli reklamním účelům, zprvu tomu ani nikdo nechtěl věřit. Dara ale tentokrát místo mlžení vydala jasné prohlášení na sociální síti, a tak je nad slunce jasné, že se ostře sledovaný pár po sedmi letech společného života skutečně rozešel.

Rozchod zjevně nepřišel jako blesk z čistého nebe. Dara dost často jezdila na dovolené jen sama s dcerkou Laurou a drsný raper Rytmus se mezitím věnoval vlastním pracovním aktivitám.

Ruku v ruce jsme je na společenských událostech viděli v posledních měsících jen sporadicky, přesto oznámení rozchodu působilo jako blesk z čistého nebe.

Oba dva ale mají na co vzpomínat! Ještě pár let zpátky vrkali na dovolených v teple jako dva zamilovaní holoubci, oddávali se vášnivým polibkům na veřejnosti a bylo na nich znát, že jsou opravdu šťastní.

Rytmus skvěle vycházel i se zpěvaččinou dcerou Laurou, které s Darou jeden čas plánoval pořídit sourozence. Ani to ale nakonec nevyšlo, zazvonil zvonec a pohádky byl konec. Společné chvilky Dary a Rytmuse si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám