Hlavní obsah
Článek

Archivní snímky z rodinných alb celebrit jsou po letech vítanými perličkami, které pobaví nejen samotné objekty na vtipných snímcích.

Celebrity je často zveřejňují k potěšení svých fanoušků a diváků. Povedenou vzpomínkou na mládí se pochlubil muzikálový zpěvák a herec Roman Vojtek (51), který v osmnácti letech řádil ve Vsetíně jako černá ruka a balil holky na zjev uhlazeného Depešáka. Tehdy zpíval v electro-popové kapele Nancy a nechal se nafotit v upnutých kraťasech a v nátělníku.

Pobavila i fotka malého Tomáše Kluse (37) a jeho tatínka. Fanoušci si na první pohled mysleli, že je na snímku samotný Tomáš Klus! Podoba s tatínkem je totiž opravdu obrovská.

Snímkem z patnáctých narozenin se zas pochlubil moderátor Karel Voříšek (60).

Úsměvná byla i momentka slovenského zpěváka Rytmuse (47), jenž našel v archivu fotku z postele. Tehdy mu bylo devatenáct let, neměl ani korunu a Dara Rolins by o něj zřejmě neopřela ani kolo.

To moderátor Michal Janotka, který je v posilovně jako doma, nezapřel svou zálibu v pózování už jako dvanáctiletý kluk.

Ani příšerná halenka, plisovaná sukně a sestřih na kluka neodradily zpěvačku Ilonu Csákovou (53) od zveřejnění první fotky z vystoupení na základní škole. Populární zpěvačku byste z úsměvné momentky nepoznali ani za mák.

Retro fotky našich celebrit si prohlédněte ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám