Hlavní obsah
Článek

Rodina a přátelé se ve středu ve strašnickém krematoriu rozloučili s manažerkou a blízkou kamarádkou Dary Rolins (51) Evou Skallovou (†36), která minulý týden podlehla rakovině. Na smuteční obřad dorazila truchlící Dara Rolins po boku svého přítele Rytmuse (47).

Nechyběl ani partner Evy Skallové Václav, který zůstal po boku své těžce nemocné přítelkyně až do posledních chvil.

Na pohřeb přišli také moderátor Libor Bouček (43), produkční Rola Brzobohatá, zpěvák Dan Bárta, zpěvačka Tonya Graves, podnikatelka Tamara Kotvalová či ředitelka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová (52).

Pohřeb byl velmi emotivní. Smuteční řeč vedla Rola Brzobohatá, která společně s Darou patřila k Eviným nejlepším kamarádkám. Rola nesla proslov velmi statečně, rozplakala se až po něm. Skallovou na poslední cestu doprovodily písně od Rihanny, Bruna Marse, Johna Legenda a Dary Rolins (píseň Ďaleko mi neuleť).

Právě u posledně zmiňované písně, která pojednává o vztahu matky a dcery, Dara nejvíc plakala. Po Evě Skallové totiž zůstala osmiletá dcera Charlotta, jež je vrstevnicí a kamarádkou Dařiny dcery Laury.

Eva Skallová prohrála boj s rakovinou minulé úterý. Ač se zdálo, že se její zdravotní stav v létě zlepšil, rakovina se rozšířila do mozku a lékaři už nemohli nic dělat.

Reklama

Další články

Načítám