Hlavní obsah
Článek

V sobotu se rozhodne o vítězi páté řady show Tvoje tvář má známý hlas. Dámy mají ve finále silnou převahu. Patrika Děrgela (35) může pokořit Eva Burešová (30), Michaela Badinková (45) i Tereza Mašková (28).

Každá z nich dostala příležitost předvést kromě hlasu i postavu v odvážném kostýmu. Výjimkou není ani Jitka Schneiderová (51), která se do finále neprozpívala. Nejvíce toho ukázala jako Jennifer Lopez. Po pěvecké stránce se moc nevyznamenala, ale na postavě jí nebylo co vytknout.

Nejžhavějším kostýmem celé páté řady byl jednoznačně ten, který Michaela Badinková oblékla jako Fergie. V sexy oblečku by mohla vyrazit rovnou do nočního klubu. Štíhlé nožky ukázala také v přestrojení za Nicole Scherzinger z Pussycat Dolls a Camilu Cabello.

Ani Eva Burešová diváky nezklamala. Když se herečka z Modrého kódu převtělila do Renée Zellweger a zazpívala píseň Roxie z muzikálu Chicago, byla podle některých názorů lepší než originál. Perfektně ztvárnila i Demi Lovato a Iggy Azaleu. V prvním případě ji doprovodil Milan Peroutka jako Luis Fonsi, v druhém Jitka Boho jako Rita Ora.

Diváci mohli obdivovat i štíhlé nožky Terezy Maškové. Vítězka SuperStar je ukázala pod průsvitnou sukní jako Pink. Hlasujte v anketě o nejžhavější proměně Tváře!

Která proměna byla ve Tváři nejžhavější?
Michaela Badinková jako Fergie
19,6 %
Michaela Badinková jako Nicole Scherzinger
2,9 %
Michaela Badinková jako Camila Cabello
1,8 %
Jitka Schneiderová jako Jennifer Lopez
1,2 %
Eva Burešová jako Renée Zellweger
51,7 %
Eva Burešová jako Iggy Azalea (vlevo)
8,9 %
Eva Burešová jako Demi Lovato
5,9 %
Tereza Mašková jako Pink
8 %
Celkem hlasovalo 892 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám