Hlavní obsah
Článek

Modelka a lékárnice v jednom Jana Doleželová (42) se už před lety zařadila mezi celou plejádu českých krásek, které získaly možnost zahrát si ve filmu nebo seriálu. Herecký um nejkrásnější dívky roku 2004 měli diváci možnost vidět například ve filmech Bestiář, Svatba na bitevním poli či Probudím se včera.

Nedávno si zahrála společně s Taťánou Kuchařovou přítelkyni hokejisty v televizním filmu Správnej dres. A naposledy dostala příležitost v seriálu VIP vraždy.

Zde si zahrála epizodní roli ženy, která se ocitla v hodně složité situaci. Musela totiž identifikovat svého mrtvého manžela. Doleželová se po boku detektiva v podání Patrika Děrgela (35) a spisovatelky, samozvané vyšetřovatelky Soni Norisové, ocitla na pitevně, kde se při pohledu na mrtvé tělo svého muže rozplakala.

Na ukázku emotivní scény, ve které Doleželová zúročila všechny své dosavadní herecké zkušenosti, se podívejte ve videu. Ač se jednalo o epizodní roličku, půvabná doktorka farmacie si natáčení evidentně moc užila.

V poslední době se totiž Doleželové daří nejen na pracovním poli, ale i v osobním životě. Po předchozích vztahových veletočích se totiž pochlubila novým přítelem, bohatým generálním ředitelem fotbalové Slavie Davidem Trundou.

Líbí se vám herecký výkon Jany Doleželové?
Ano, je velmi přesvědčivá
8 %
Ne, moc jí to nejde, je vidět, že to není opravdová herečka
92 %
Celkem hlasovalo 5388 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám