Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali o tom, že Patricie Solaříková (35) po třinácti letech končí v seriálu Ulice. Na tiskovce Novy se nám sympatická blondýnka svěřila, co jí vlastně přimělo k radikální změně.

„Zásadním motivem byla asi ta doba strávená v Ulici. Po třinácti letech jsem cítila, že si potřebuju od Terezy Jordánové odpočinout, posunout se někam dál, vyzkoušet nový věci,” uvedla Patricie, která bude fanouškům nekonečného seriálu zjevně chybět. „Lidé píšou, že je to mrzí, ale že to chápou a přejou mi hodně štěstí v nových projektech, čehož si opravdu vážím.”

Není vůbec vyloučené, že se postava Terezy Jordánové do Ulice jednou zase vrátí. „Dějová linka Terezy se uzavírá odjezdem do zahraničí, žádná smrt, takže kdyby teoreticky scenáristé i já chtěli, můžeme se asi o případným návratu někdy v budoucnu pobavit,” dodává Patricie svým fanouškům naději.

Nekonečný seriál střídá nový projekt. Herečka se stane novou moderátorkou pořadu Masterchef.

Online pořad s názvem Jak to vidí MasterChef bude herečka moderovat každou středu večer po vysílání hlavního pořadu. Zvláštní je, že Paťka k vaření nemá příliš blízký vztah. Pravdou je, že o to její rozhovory s účastníky a porotci budou zvídavější.

„Nedá se říct, že bych ráda vařila. Mnohem radši jím,” smála se Patricie. „Budu tam zpovídat soutěžící a přinášet informace, jak to prožívají,” nastínila svou činnost Patricie.

Sympatická blondýnka bude mít po odchodu z Ulice aspoň více času sama na sebe a na své koníčky. A to doslova. Kromě fenky Jackie se věnuje jízdě na koni.

„Volný čas využívám teď hlavně na svého pejska a na svoje koníčky. Nemám sice stále vlastního koně, ale na koních jezdím často,” říká Patricie, která se rozhodně nudit nebude. „Mám ale čtyři představení, s některými jezdíme hodně zájezdy, takže toho volného času zase není tolik. Od února mě čeká zkoušení nové hry, která bude mít premiéru v dubnu a do toho točím on-line pořad, takže práce je dost, za což jsem ráda.”

Odchod z Ulice nebyl prý hlavním motivem k tomu vymanit se ze škatulky seriálové herečky. „Jestli se mi podaří vymanit, se teprve uvidí. Nemám problém s tím, být seriálovou herečkou. Kdyby přišla nabídka na seriál, určitě se bránit nebudu. Pochopitelně budu moc ráda, když přijde třeba i nabídka na film. Ale to je zatím všechno ve hvězdách. Já myslím, že všechno je tak, jak má být,” uzavírá naše povídání Patricie Solaříková.

Reklama

Další články

Načítám