Hlavní obsah
Článek

Aspoň pár dní na horách se rozhodla strávit herečka Patricie Solaříková (35). S přítelem Tiborem nevyrazila na opening lyžařské sezóny do Špindlu nebo do Tater jako většina známých tváří, ale zamířila k sousedům, do rakouského Nassfeldu.

„Vyhovuje mi to velké množství sjezdovek. Člověk má opravdu na výběr, než to tady celé projede. A úplně nejvíc se mi líbí, že jedeš jen jednou sedačkou a najednou jsi v Itálii,“ říká nadšeně. Nassfeld se opravdu nachází kousek od italských hranic a patří mezi nejslunečnější oblasti Alp. Sjezdovky se vybírají podle toho, na kterou právě svítí slunce, takže je možné na slunci lyžovat celý den.

A jestli si myslíte, že Patricie řádí na svém snowboardu jako pirátka sjezdovek, tak se pořádně mýlíte. Kvůli její opatrnosti a obezřetnosti si z ní tak trochu utahovali i vlastní rodiče.

„Naši si ze mě jako z malé dělali srandu, že jsem paní Radová. Vždycky jsem jezdila opatrně, užívám si každý oblouček. Žádné spěchání. Nepotřebuji se honit, abych měla naježděno co nejvíc kilometrů. Když je sníh namrzlý, jdu domů,“ přiznala Patricie, která se na svahu potkala i s řadou dalších českých známých tváří, takže chvílemi to vypadalo jako jeden velký mejdan.

Reklama

Další články

Načítám