Hlavní obsah
Článek

Když se před časem objevily spekulace, že se Patricie Solaříková (35) rozešla se svým posledním přítelem, event manažerem hudební televize Tiborem Pagáčem, byla sama herečka zděšená, jak k tomu vůbec mohlo dojít. Rozhodně se nerozešli.

"Možná jsem dávala málo společných fotek na sociální sítě," krčila rameny hvězda seriálů Ulice či Kadeřnictví, když jsme to s ní probírali. Spekulace rázně utnula a aby náhodou někdo nepochyboval, že její láska stále trvá, přítele po dlouhé době vzala i na akci, kde byla přítomná média.

Patricie s Tiborem vyrazili na charitativní dopoledne organizace Helpes, která se věnuje cvičení asistenčních psů a podporuje ji řada známých tváří. Sama Solaříková se psí charitě věnuje také, každoročně dává dohromady i kalendář na podporu pejsků z útulků. Letos se ho dočkáme též.

Patricie akci moderovala, ale našla si dost času i na to, aby se věnovala partnerovi. S Tiborem se neustále dotýkali, objímali a došlo i na polibky a hluboké pohledy do očí.  To už by možná mohlo někomu přijít přehnané, ale snad tím všem, kdo jí vztah nepřejí, vytřela zrak.

Reklama

Další články

Načítám