Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z šedé myšky hollywoodskou hvězdou. Herečka Patricie Solaříková (35) je sexy jako nikdy předtím, což dokazují i její nejnovější fotky, na kterých se proměnila v symbol ženskosti Marilyn Monroe (†36).

„Na podzim loňského roku jsem fotila pro charitativní kalendář organizace Alsa s fotografkou Terezou z Davle a ona se mi po pár měsících ozvala, že by se mnou ráda opět něco nafotila,“ svěřila Patricie, která byla z nabídky stát se před objektivem hvězdou filmového plátna 50. let nadšená.

„Měla jsem z toho obrovskou radost a okamžitě jsem souhlasila. Marilyn Monroe se mi odjakživa hrozně líbí a byla jsem překvapená, jak moc se snímky vydařily a že jsem jí opravdu podobná,“ prozradila Solaříková, která za poslední čtyři roky výrazně zhubla a vypadá skvěle.

„Bylo to příjemné focení, Tereza mě dokonce nalíčila a učesala, vše trvalo asi 20 minut, nic zdlouhavého, a o to víc mě to bavilo,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám