Hlavní obsah
Článek

Jak jsme vás už nedávno informovali, Nova se konečně rozhoupala a představila osmičku osobností, které budou účinkovat v již čtvrté řadě reality show Tvoje tvář má známý hlas. Neuhádli byste však, kdo z hvězd se nakonec do soutěže nedostal, přestože s tím už vážně počítal!

Psali jsme již o tom, že si na Tvář šíleně věřil i tanečník Jan Onder, jenže jeho výkon měl být tak tristní, až porota nevěřícně kroutila hlavou.

Pak jsou tu ale i tací, kteří na castingu uspěli a prakticky už byla ruka v rukávě, ale když se na poslední chvíli Nova rozhodla překopat sestavu (patrně kvůli nečekané absenci Richarda Genzera), šli ze hry.

Jednou z nich je herečka z Ulice Patricie Solaříková (35), její kolega herec a zpěvák Ondřej Havel, další kolega, tentokrát z Branického divadla, Pavel Dytrt (známý je z reklamy na kečup nebo coby syn Pavla Trávníčka) nebo velmi talentované romské eso Honza Bendig (30).

„Všichni patřili do skupiny, kdy se produkci opravdu ohromně líbili, ale nakonec nám nepasovali do vytvářené sestavy. Ale prakticky všichni mají obrovskou šanci objevit se v případných dalších řadách,“ dozvěděli jsme se od důvěryhodného zdroje.

Tak uvidíme, jestli je v Tváři uvidíme příští rok!

Reklama

Další články

Načítám