Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli svým náročným profesím to ve vztahu nemají jednoduché. Bubeník Marek Fryčák má v tomto období letních prázdnin nejvíce práce, jeho partnerka Patricie Solaříková (35) to má přesně obráceně a nejvíc maká ve zbývajících deseti měsících. Ve výsledku to vypadá tak, že pár tráví letní prázdniny odděleně.

„Marek tráví léto pracovně a já mám volno. Nevyrážím s ním ani na festivaly, nechtěla bych mu být za zadkem, s klukama v dodávce holky přece nejezdí,” směje se herečka ze seriálu Ulice.

„Jedeme si separé léto. Jsme s tím ale v pohodě a nevadí nám to,” říká Patricie, která se snaží s bubeníkem kapely Marka Ztraceného pochopitelně trávit čas, když jeden z nich zrovna nemusí plnit pracovní povinnosti. Naposledy se například objevili na české premiéře filmu Valerian a město tisíce planet. Projekci sci-fi filmu s Carou Delevingne a Danem DeHaanem si prý náramně užili.

Reklama

Další články

Načítám