Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéru ve své první divadelní hře má za sebou Patricie Solaříková (35), která tak dostala příležitost vymanit se z role Terezy v nekonečném seriálu Ulice, který ji proslavil. S rolí ve hře Na správné adrese aneb Holky z inzerátu ji oslovilo Branické divadlo.

Hraje umělkyni Žofii a na pódiu se setkává s Uršulou Klukovou, Karolínou Hlaváčkovou v alternaci s Kristýnou Podzimkovou, Andreou Bulišovou, Ondřejem Lechnýřem, Vladimírem Seničem, Václavem Čížkovským a Pavlem Dytrtem.

Mezi divadelníky se Patricii líbí, po prvním premiérovém potlesku vestoje obzvlášť. „Cítím se úžasně. Na to, že to byla moje první divadelní premiéra, je laťka nastavená velmi vysoko, když hned na prvním představení bylo standing ovation. To jsme nečekali vůbec nikdo. Jak jsme tam tak stáli, tak z několika z nás vypadlo ‚ty vole‘!“ řekla Patricie, kterou další představení čeká v půlce dubna.

Reklama

Další články

Načítám