Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dva a půl roku herečka Patricie Solaříková (35) z nekonečného seriálu Ulice věnovala srdce fešnému příteli Alešovi, jejich vztah už je ale minulostí. „Rozešli jsme se. Už mám nového přítele,“ prozradila Super.cz.

„Bohužel už s Alešem nejsem, momentálně už mám někoho jiného, ale opravdu jsem se od jara netahala s dvěma muži najednou. Ty vztahy se vzájemně nepřekrývaly. Můj nový přítel skutečně nebyl příčinou našeho rozchodu s Alešem. Ani jsem nečekala, že se to tak semele,“ řekla nám Patricie, která letos pořádně zamávala se svou váhou, a za boubelku by ji dnes označil už jen bláhovec.

„Rozešli jsme se v dobrém. Aleš je strašně hodný člověk, proto jsem ráda, že jsme to zvládli jako dospělí lidé. Důvody rozchodu bych si raději nechala pro sebe, ani jeden z nás si nezaslouží, aby se to ventilovalo. Nebyl v tom ale žádný třetí člověk. Měli jsme prostě osobní problémy, ale naštěstí se nám vztah přerodil do velkého kamarádství, což naštěstí dál trvá,“ tvrdí Solaříková.

Nového kluka nehledala, ale jak to tak bývá, náhoda a sociální sítě mohou za to, že se poznala s bubeníkem kapely Eddie Stoillow Markem Fryčákem. Záhy z toho byla velká láska.

„Nový vztah přišel nečekaně. Dali jsme se dohromady na podzim, takže je to poměrně čerstvé. Začátky vztahů jsou vždy hezké. S Markem je to moc bezva, jsem strašně ráda, že ho mám,“ dodala herečka s tím, že na společné bydlení zatím ani nepomýšlí.

Reklama

Další články

Načítám