Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečky Patricie Solaříková (35) a Aneta Krejčíková (32) jsou nejen kolegyně v seriálu Ulice, ale hlavně kamarádky. Aneta například pravidelně nechybí na akcích spojených s Patriciiným projektem podporujícím psí útulky, potkáváme je ale i na akcích mimo jejich charitativní záběr.

Třeba na kosmetickém veletrhu, kde využily příležitosti a svěřily se do rukou vizážistek. V rámci přípravy přišly nenalíčené, takže v galerii můžete ohodnotit práci, kterou na nich profesionálky vyvedly.

Spolu s nimi za kosmetikou vyrazila také ze zmíněného seriálu rovněž známá Anna Fixová. I ta patří do 'charitativní party' - byla autorkou posledních snímků v kalendáři, který Solaříková za účelem zisku peněz pro psí útulky produkuje. „Fotím si pro sebe docela dlouho, asi po čtyřech letech jsem si udělala stránku na Facebooku, ale tohle bylo poprvé, kdy bylo nutné, aby to dopadlo dobře. Vlastně mám za sebou ještě podobně důležité focení kolegů z příbramského divadla,“ uvedla k tomu Fixová, a zároveň tak nasměrovala příznivce, kteří by ji rádi viděli nejen na televizních obrazovkách, do Příbrami.

Reklama

Další články

Načítám