Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny jste mohli Patricii Solaříkovou (35) zastihnout v centru Prahy při poměrně zvláštní činnosti. Populární seriálová herečka se pokoušela prodat kolemjdoucím banán.

Představitelka Terezy Jordánové z nekonečného seriálu Ulice se rozhodla pomoct dobré věci a v prvním díle internetového pořadu Značková show moderátora Tomáše Lukavce podpořila organizaci Letní dům, která pomáhá dětem z dětských domovů.

„No, necítila jsem se u toho úplně nejlíp, protože nejsem moc ráda středem pozornosti, obzvlášť takhle na veřejnosti,” říká Patricie, která podivný úkol dostala vůbec jako první soutěžící. „Vůbec jsem netušila, za kolik bych ho měla zkusit prodat, a podle toho vypadal i ten výsledek. Ale jinak to bylo vlastně docela vtipné a celé takové absurdní, že jsem prodávala banán na Andělu,” směje se herečka.

Pro Solaříkovou to nebylo poprvé, co pomáhala. Herečka už několik let vytváří vlastní charitativní kalendář Psí život. „Letos chystám už 5. ročník. To mě hrozně baví. A jinak se ráda zapojuju do jakýchkoliv charit. Občas chodím do Motola za nemocnými dětmi, teď se chystám na besedu do jednoho domova důchodců, ale nejvíc se asi věnuju těm zvířatům,” řekla Patricie Solaříková.

Reklama

Další články

Načítám