Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patricie Pagáčová (35) se na skok objevila v Bratislavě. Coby porotkyně SuperStar se ukázala na párty televize Markíza, která pěveckou show taktéž přenáší. Herečka se teprve před třemi měsíci stala maminkou dcerky Bibiany.

A jak je vidět, mateřství jí moc sluší. Na večírku oslnila přítomné pány v odvážném modelu s hlubokým výstřihem. Štíhlá herečka rozdávala úsměvy na všechny strany a bylo vidět, že si společenskou akci užívá. Společnost jí mimo jiné dělal kolega z poroty Marian Čekovský.

Pagáčová se v létě naplno věnovala dceři a zvládla i nějakou tu dovolenou v Česku. „Byla jsem například se sestřinými dětmi v chatičkách na táboře u Sázavy,“ svěřila nedávno Super.cz. Herečka se už moc těší na natáčení dalších dílů SuperStar.

„Hned na začátku září točíme mimo Prahu a všichni se těšíme, jako kdybychom jeli někam na tábor. Těším se samozřejmě také na všechna vystoupení, protože úspěch na castingu neznamená úspěch i v dalším kole a jsem zvědavá, jak to soutěžící zvládnou,“ dodala sympatická porotkyně, kterou si diváci pamatují také ze seriálu Ulice, jenž ji proslavil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám