Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Patricie Pagáčová (35) se už brzy stane poprvé maminkou. Ještě předtím, než se bývalá hvězda Ulice vrhne na mateřské povinnosti, nadělila si dáreček - knížku.

Herečka se v posledních letech stala velkou milovnicí jógy. Z někdejší baculky se proměnila v dívku štíhlou jako proutek. Tedy pokud zrovna není v požehnaném stavu. Jógu cvičila se svou švagrovou Bárou i během pandemie koronaviru. A to i v těhotenství.

„Jógu cvičím, i když s postupem času a rostoucím břichem jsem čím dál línější. Myslím si ale, že když se žena udržuje fit i v těhotenství, může to mít opravdu pozitivní vliv na samotný porod, nemluvě o tom, že se pak člověku lépe vrací do "normálu". Jóga je pro mě teď přínosná i díky tomu příjemnému pocitu, který mám nejen při cvičení, ale hlavně po něm,“ nechala se slyšet herečka, jež zkušenosti s jógou přenesla i do své knižní prvotiny, která v těchto dnech vychází pod názvem Pagáč jóga.

„Není to klasická kniha o józe, ale spíš o přístupu k životu. Jak se netrápit věcmi, které nemůžeme ovlivnit, jak mít radost z maličkostí, jak se na věci dívat z té lepší stránky, zkrátka jak žít veselejší život. Každá kapitola je spojená s nějakými osobními zkušenostmi, tak pro mě bylo zajímavé takhle rekapitulovat a přemýšlet nad tím, co jsem v životě prožila, překonala, co mi ublížilo, co mě nakoplo,“ nastínila herečka.

Patricie nepatří ke známým ženám, které se na sociálních sítích pravidelně chlubí rostoucím bříškem. Výjimku udělala jen u profesionálnío focení. Přijdou snad její fanoušci i o fotky miminka? To zatím Pagáčová neví. „Myslím si, že když to mám takhle s těhotenstvím, tak to budu mít obdobně i s miminkem, až bude na světě. Třeba ale taky ne, třeba se narodí a začnu to tam cpát,“ řekla Super.cz nedávno blondýnka. Fanoušci se tak musí nechat překvapit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám