Hlavní obsah
Článek

Kráska Natálie Halouzková (23) oslavila kulatiny. Herečka strávila svůj narozeninový den natáčením seriálu Sestřičky Modrý kód, a tak se jí o překvapení a malou oslavu k dvacetinám postarali alespoň kolegové Míša Tomešová (32) a Petr Ryšavý.

„Připravili mi krásné překvapení. Točili jsme poslední obraz večer, ve kterém jsme hráli hru Hádej, kdo jsem. Během posledního záběru mi na čelo nalepili cedulku Všechno nejlepší, začali zpívat, objevil se pan režisér Polišenský s velikým dortem, Petr Ryšavý s kyticí a od Míši Tomešové jsem dostala krásný dárek,“ pochlubila se Natálie.

Kvůli současné situaci letos velkou oslavu neplánuje. Kulatiny oslaví doma s přítelem a spolubydlícími. Překvapení, o které se postarali její kamarádi na place, ji dostalo. „Nečekala jsem to, úplně mě to dojalo. Cítím radost a vděk, že mám kolem sebe tak skvělé lidi,“ rozněžnila se.

V nadcházející sezoně čeká tuhle sexy zrzku v seriálu mnoho zlomových okamžiků a nebude se tedy nudit nejen ona, ale i diváci. Kromě pátrání po svých biologických rodičích bude v roli sestřičky Katky řešit i nešťastnou lásku. „Miluje Matyho (David Gránský (32)), Maty ji sice také, ale současně se připravuje na příchod svého potomka s Laurou (Patricie Pagáčová (35)). Sama jsem zvědavá, jestli se Katce podaří vyřešit alespoň jednu srdeční záležitost,“ dodává Natálie.

Reklama

Další články

Načítám