Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos stihla Patricie Pagáčová (35) logicky pózovat pro méně charitativních kalendářů než obvykle, protože se jich také méně nafotilo. My se setkali u příležitosti křtu třetího a posledního z nich, pro nadaci ALSA, s níž spolupracuje již čtvrtým rokem. Sérii černobílých fotek rozzářila svým úsměvem.

Střídmější je ostatně letos všechno, Patricie si užila pár měsíců divadlo a pokračuje v natáčení seriálu Sestřičky ve své roli Laury, která má zatím ještě vztah s lékařem Matym, jehož hraje David Gránský (32). "Myslím ale, že to scenáristé takhle dlouho nenechají," smála se.

"Chápu, že musíme něco s tím stavem u nás dělat, ale ta nařízení přicházela tak chaoticky, že se lidi spíš bouří, než aby byli ohleduplní a semkli se jako v té první vlně. Jsem z toho celkově zmatená. Někdo říká, že je to strašné, někdo, že to nic není. Snažím se udržet si pozitivní mysl a vše respektovat, ale vzhledem k protichůdným informacím ze všech stran je to náročné," míní Patricie o pandemii.

A jaké má pocity z částečného lockdownu? "S manželem jsme se shodli, že nám vlastně nevadí, že nemůžeme ven. My nemáme problém s tím nic nedělat. Válíme se, jíme, chodíme na procházky s pejskama. Oba jsme lenoši a spáči. Ale vůči ekonomice a životu je to na houby," myslí si.

Léto Patricie s manželem trávila hodně u moře a už pokukuje i po možnosti podívat se do tepla zase přes Vánoce, na křtu kalendáře pro pacienty s ALS probírala zkušenosti s Kamilem Kazmou Bartoškem (38), který byl s přítelkyní Andreou Kalousovou (27) nedávno na Zanzibaru.

"Rádi bychom si zkrátili zimu, Asie je kompletně zavřená, takže padá v úvahu právě Zanzibar nebo Keňa. Ale nevíme, jak to bude a zda ta situace nebude celá ještě horší," krčila rameny herečka.

Reklama

Další články

Načítám