Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi prvními, kdo se rozhodl vydat letecky k moři, byla před pár dny Agáta Prachařová (38). Do Chorvatska se pro změnu obytným vozem rozhodla s manželem podívat i Patricie Pagáčová (35). A k moři nyní odjela i zpěvačka Michaela Gemrotová (38).

Za hranice se vydala spolu se svou dobrou kamarádkou, modelkou Kateřinou Wohlmann Votavovou (37), a stejně jako Agáta, k moři obě krásky letěly. „Jsme v Bulharsku ve městě Burgas a zítra se stěhujeme na další destinaci,“ prozradila v krátkém videu zpěvačka.

„Letiště je úplně prázdné, žádný obchůdek, žádná kavárnička, dvě hodiny před odletem tam být je zbytečnost, člověk tam trčí. V letadle musíte mít roušku,“ dodala Kateřina do společného videa, které obě krásky natáčely v plavkách u moře.

„Mám pocit, že hodně lidí se tady vzpamatovává vůbec z toho, co bylo. I ta nálada většiny lidí není úplně přátelská. Myslím si, že to je takový šok, že najednou ten nával lidí začíná být větší a větší,“ dodala Gemrotová s tím, aby se lidé před dovolenou trochu obrnili.

Obě krásky už to bez moře nemohly vydržet a rozhodly se mezi prvními vyzkoušet cestu do Bulharska, kterou mají Češi už roky v oblibě. A jak je vidět, rozhodně nelitují.

Reklama

Další články

Načítám