Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kromě procházek se svými čtyřnohými mazlíčky má herečka Patricie Pagáčová (35) ještě jednu oblíbenou fyzickou aktivitu, jíž se pravidelně a s chutí věnuje, a tou je jóga. Cvičí ji se svou švagrovou Bárou Pagáčovou, která je zkušenou lektorkou. Momentálně tedy ne ve studiu, ale z domu.

Patricie Pagáčová cvičí jógu se svou švagrovou Bárou.

„K Barče na hodiny jógy jsem chodila pravidelně už před karanténou. Ty se teď bohužel pochopitelně nekonají, takže cvičím alespoň pravidelně doma. Já mám jógu moc ráda a lidi se mě na ni na sociálních sítích často ptají. Jak cvičím, podle čeho, jak dlouho. A tak nás napadlo, že bychom jim mohly dát na tyto otázky odpovědi, a zároveň je inspirovat, aby se v karanténě hýbali,“ říká Patricie.

S Bárou tak připravily deset lekcí, které jsou pod názvem Pagáč jóga k vidění na Televizeseznam.cz. „Pokaždé se zaměříme na něco jiného a diváci si to pak budou moct kombinovat podle chuti a potřeby,“ říká Patricie. Nové díly běží od 6. dubna každé pondělí a čtvrtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám