Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako řada jejích kolegů, musela i Patricie Pagáčová (35) seškrtat svůj nabitý diář. Nejen hraní na divadle, ale i natáčení seriálu Modrý kód musela přerušit a veškerý svůj čas nyní tráví doma a s rodinou.

Prostřednictvím sociální sítě svým fanouškům nyní poslala vzkaz, kterým všem chtěla v době karantény zvednout náladu. „Chci vám všem popřát hlavně hodně zdraví. Současná situace není vůbec lehká a já si upřímně myslím, že je to jen výsledek našeho dlouhodobého, špatného zacházení s planetou a ona se teď jenom rozhodla, že už toho má dost,“ napsala herečka, která tráví dny nejen v pyžamu, ale například i procházkami v přírodě nebo cvičením.

„Máme se prostě zastavit, zamyslet, přehodnotit naše priority, hodnoty,“ svěřila se Patricie s tím, že není žádná planeta B. „Věřím, že až se ze současné situace dostaneme, začneme být k sobě navzájem i k planetě ohleduplnější. Tohle je hodně zdvižený, varovný prst a přidávám pozici bojovníka, protože se teď musíme semknout a bojovat. Všechno dobře dopadne, všechno skvěle zvládneme,“ dodala závěrem herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám