Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době je v jednom kole. Patricie Pagáčová (35) naskočila hned do několika projektů, a když není před televizní kamerou, stojí na jevišti. Ve svém kalendáři tak horko těžko najde alespoň pár dní volna, které by si mohla užít s manželem, tentokrát se jí to ale podařilo.

„2 dny volna využity na maximum. Ani jsem nečekala, že se mi ještě poštěstí letos stihnout sníh,“ svěřila se herečka na sociální síti a pochlubila se snímky z výletu, na který vyrazila. Relax si herečka ze seriálu Modrý kód a porotkyně SuperStar užívala ve wellness hotelu.

Po procházce a načerpání energie na čerstvém vzduchu, kde nemohli chybět ani její pejsci, si vyrazila do bazénu. Odtud se vždy usměvavá Patricie pochlubila snímky v plavkách. Jedním dokonce přímo pod hladinou, na kterém dala na odiv celou svou postavu a zadeček. Ta nezůstala u fanoušků bez povšimnutí. „Jste krásná princezna a rybička ve vodě,“ připsal jeden ze sledujících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám