Hlavní obsah
Článek

Když došlo k odhalení poroty nové řady SuperStar, nejeden fanoušek zůstal v němém úžasu. Kromě Paľa Habery (62), těhotné Moniky Bagárové (29) a slovenského hudebníka Mariána Čekovského bude o osudu soutěžících rozhodovat i moderátor Leoš Mareš (47) a herečka Patricie Solaříková (35), nyní Pagáčová.

Patricie nám přiznala, že nejen fanoušci, ale i ona sama měla z nabídky stát se porotkyní pěvecké soutěže rozpačité dojmy. Naštěstí jí produkce vysvětlila, že od ní jakožto herečky neočekávají odborné hodnocení, ale pohled laika a hlas lidu.

„My s Leošem jsme takové showbyznysové křídlo, jak tomu říkáme. Oba se v tom pohybujeme už delší dobu a ten zpěvák to přece jen musí zvládnout, není to jednoduchý svět. Takže si myslím, že jsme tam i z toho důvodu, abychom poznali, kdo to dokáže ustát,“ svěřila se Super.cz Pagáčová. Dokonce prozradila, co pro ni bude v hodnocení rozhodovat. A jak to vypadá, stydlíni nebo příliš sebevědomí soutěžící to u ní nebudou mít vůbec jednoduché.

„Já se zaměřuju na takový ten první pocit z toho člověka, který mám. Když někdo přijde a je fakt uťáplej, tak to není dobře, protože víš, že takový člověk to asi úplně nezvládne. A naopak, když přijde někdo a je už rovnou arogantní, tak to taky není dobře. Takže já se snažím hledat lidi, kteří to mají přesně nějak mezi, ta hranice je ale hrozně tenká,“ dodává na závěr usměvavá blondýnka.

Reklama

Další články

Načítám