Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme již informovali, novou posilou seriálu Modrý kód je Patricie Pagáčová (35), dříve Solaříková, která se co nevidět objeví na televizních obrazovkách.

„Můžu prozradit, že nebudu doktorka ani sestřička, ale co to bude, to zatím ještě nechám jako tajemství,“ šibalsky tajnůstkaří herečka. A protože do rubavského špitálu nakráčí mezi doktorskou smečku jako okouzlující a ambiciózní Laura, nebude mít nouze o milostné pletky.

„Moje postava si tady prožije nějaké románky. Když přijde do nemocnice, doktoři začnou zjišťovat, co je zač, a začnou kolem ní trošku kroužit. Říkáme tomu ze srandy pracovně Laura a její tygři,“ pobavila herečka. V soukromí se jí ale žádné chvilkové románky netýkají, už půl roku je šťastně vdanou paní, což se jí během natáčení jednou vymstilo. „Zapomněla jsem si sundat snubák, takže jsme to museli celé přetáčet, protože Laura vdaná není,“ usmívá se Patricie.

Po svatbě dostává sympatická blondýnka nespočet otázek na miminko, zatím jí prý ale stačí dvě psí miminka, fenka Jackie a pejsek Čolek, kterými se chlubí na sociálních sítích. U toho skutečného ale bude se sdílením snímků opatrnější. S manželem, dramaturgem Tiborem Pagáčem, už to probírali.

„Bavili jsme se o tom. Můj plán je ho (miminko) příliš neukazovat. Líbí se mi, jakým způsobem to dělá třeba Maruška Doležalová, která fotky dává, ale miminku není vidět do obličeje. Ale samozřejmě nechci se tady chvástat, že ho nikam nebudu dávat. Pak z něj budu tak poprděná, že první, co udělám, bude, že to na ten Instagram prdnu. Sama nevím, ale ráda bych to nepřeháněla,“ dodává Patricie.

Reklama

Další články

Načítám