Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Patricie Pagáčová (35) (dříve Solaříková) je známá svou charitativní činností, která se zaměřuje na pomoc domácím mazlíčkům. Když se ale chlubila na sociálních sítích aktuálním snímkem, který nafotila společně s kolegyní Veronikou Arichtevou (37) pro nový kalendář Psí život, dočkala se odezvy, o niž ani nestála.

Pod příspěvkem se rozvinula velmi žhavá diskuze, v níž nechyběla drsná kritika a vulgarity. „Veronika, která dělala reklamu na bundy s pravou kožešinou, si teď hraje na milovníka zvířat,“ zaznělo v jednom komentáři, na který reagovala Arichteva výsměchem. „Myslíte tu jednu fotku z akce ve Špindlu? Tak to jo! Přemýšlím, co pak spíchnu z Ebbiny,“ rýpla si herečka, která má fenku trpasličího pinče.

Mnohem záživnější to už bylo pod další reakcí. „Možná by nebylo špatné, kdybyste místo vybírání peněz pro psy vybrali peníze pro opuštěné děti, kojence, atd. Pes je zvíře a byť nám dělá společnost a je to kámoš, neměli bychom ho stavět na stejnou úroveň jako člověka,“ vznesla jedna z účastnic názor, který se dotkl i Patricie. „Pokud dovolíte, ráda bych si sama vybrala, co budu podporovat. Nevadí? Děkuji,“ odpověděla pisatelce.

Halda komentářů plných nenávisti pak herečku přiměla k dalšímu příspěvku, v němž dala k předešlému dění vyjádření.

„Teda dneska to na mě bylo trochu silný kafe a celý mě to přivedlo k tomuhle postu. Neskutečně si vážím každého svého fanouška a těší mě, když se mě zastávají v různých situacích. Co mě ale netěší je, že paradoxně se i v zastávání mění v hejtry. Všechno se dá sdělit v klidu a míru. Vždycky záleží na formě sdělení,“ vzkázala čerstvě vdaná Pagáčová.

„Je mi z toho smutno, přátelé. Sociální sítě mají být místem na sdílení zážitků, poznatků, radosti, případně šíření osvěty, ale ne šíření nenávisti a zloby. To, co se tady občas děje, je teda fakt brutál,“ dodala pak rozhořčená herečka.

Reklama

Další články

Načítám