Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Patricie Solaříková (35) si byla obhlédnout finalisty soutěže Muž roku, vzhledem k tomu, že má před svatbou s dramaturgem televize Stream.cz Tiborem Pagáčem, bylo to ale jen o pohledech. "Mně se stejně nikdy moc nelíbili svalnatí hezouni, tedy ne že by můj přítel nebyl hezký a neměl dobrou postavu," smála se.

Finále soutěže 23. srpna v Náchodě se ale nezúčastní kvůli svatbě. "Ale to nebude ještě ta naše, jdeme na svatbu kamarádovi," upřesnila Patricie, že se chce vdávat až po prázdninách. "Nechci, aby bylo takové vedro," vysvětlila.

Dokonalé místo už našli, pochvaluje si, že majitelka se postará o spoustu věcí sama, včetně dekorací. "Já nepoznám ani druhy kytek, jenom šeřík, který mám nejraději, a růže. Ale kytku ze šeříků mít nebudu, protože i já vím, že v tu dobu nekvete," smála se.

Vybrané má i šaty. "Budou z půjčovny, kde je velký výběr, mívám odtamtud i společenské šaty. Nejsou klasicky bílé, protože bych vypadala pobledlá. Spíš takový odstín ivory anebo capuccino. Skvěle mi sedí, jenom se musejí asi o půl metru zkrátit, protože jsem malá. A výšku nenaženu ani podpatky, budu mít jen malý klínek. Bylo by to i nepraktické, protože svatbu budeme mít v lese," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám