Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se loni v létě objevily zprávy o tom, že se herečka Patricie Solaříková (35) rozešla s přítelem, event manažerem jedné hudební televize Tiborem Pagáčem, překvapily mnohé, a nejvíc právě je dva. Nejen že se nerozešli, ale vztah jim klape tak skvěle, že se zasnoubili.

Přítel Patricii požádal o ruku už před nějakou dobou, zprávu si ale chtěli chvíli uchovat pro sebe a své nejbližší. „Teď už to ale vědí všichni, kdo to měli vědět, komu jsme to chtěli říct osobně, a tím pádem se s vámi můžu o tuhle fotku podělit... mám ji totiž moc ráda,“ napsala herečka na Instagramu k momentce s prstýnkem. Nechybí ani slzičky štěstí.

Patricie v rozhovorech už nějakou dobu naznačovala, že by se zásnubám a potažmo sňatku nebránila. „Jsem připravená, ale to je záležitost spíš toho chlapa. To já nechávám čistě na něm,” řekla nám nedávno. Evidentně jsou v tom s partnerem zajedno.

Patriciin nový rok je plný změn. Kromě životních i pracovních. Herečka ve čtvrtek potvrdila, že po třinácti letech končí v seriálu Ulice.

Reklama

Další články

Načítám