Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Patricii Pagáčovou (35) mohou televizní diváci vídat v novém seriálu Agrometal v roli Panenky. Velmi naivní, ale milé osoby. Panenka pracuje jako obsluha benzinové pumpy a jejím obrovským snem je být zpěvačkou, i když zpěv nepatří mezi její silné stránky...

Sen se jí začne plnit, když za ní přijdou přátelé ze vsi, aby byla zpěvačkou v jejich rodící se kapele. Panenka s radostí přijme, jen neví, jak to vysvětlí žárlivému partnerovi. A hned se chlapcům předvede v obýváku, kde zapěje song Copacabana.

Divákům s hudebním sluchem nejspíš začnou vstávat vlasy na hlavě, nutno ale dodat, že šlo o roli a někdejší porotkyně SuperStar se musela snažit, aby to bylo jaksepatří falešné a mimo rytmus. Povedlo se jí to na jedničku.

Co naopak Patricie má společného se svojí postavou? „Mně říkal pan režisér Karel Janák, když jsme o té postavě mluvili: Víš, ona je taková nejnormálnější z té party. Tak doufám, že to platí i ve skutečnosti,“ směje se herečka. Agrometal Prima vysílá v sobotu večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám