Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme na módní přehlídce Lukáše Macháčka potkali herečku Patricii Pagáčovou (35) s manželem Tiborem, trochu nás překvapila svým outfitem. Žertovali jsme, zda nezapomněli, že už nejsou na dovolené na Srí Lance.

Pár totiž dorazil sice v sakách, ale k nim si oblékli variaci na cyklistické šortky. "Nás hřeje mládí a láska a jsme odvážní. A taky se pro krásu musí trpět," smála se Patricie. "Pomáhal nám náš kamarád stylista. Nejdřív jsme vytvořili můj outfit a můj muž si pak našel fotky Pharrella Williamse na červeném koberci," vysvětlovala.

Tibor je prý u nich doma módním guru. "Dokonce schvaluje i mně, co si mám vzít na sebe. Ráda se ho ptám na názor, protože je to pro mě důležité, abych se líbila hlavně jemu. Ostatní, ať si třeba políbí holé nohy," doplnila Patricie, která by byla ráda, kdyby ji oblékl i návrhář, na jehož přehlídku s manželem dorazili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám