Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice začínala jako modelka a vystudovala mediální komunikaci, nakonec se ale nechala svést sladkostmi. Sestra herečky Alice Bendové (50) Andrea Burešová Lišková je vyhledávanou cukrářkou a svoji práci zúročila i sladkou kuchařkou.

Na křtu knihy Cukrařinka aneb Pečeme s láskou samozřejmě nemohla chybět ani její sestra Alice, která sestřiných služeb využívá zejména v rámci rodinných oslav. Andrea je totiž specialistkou na chutné a designově vymazlené dorty.

Jeden z nich ostatně mohli ochutnat i hosté a kmotři křtu, mezi něž patřili mj. herečka Patricie Pagáčová (35), muzikant Vašek Noid Bárta (43) anebo moderátor akce Roman Vojtek (52). "Já se ale ohledně konzumace krotím, to bych musela donekonečna hubnout," smála se Alice Bendová. A když se podíváte do naší fotogalerie, budete mít jasno v tom, že ani sama cukrářka se necpe dorty od rána do večera. S Alicí jsou si nejen podobné, ale obě se mohou chlubit výstavní figurou.

Reklama

Další články

Načítám