Hlavní obsah
Článek

Paris Jackson (25) se objevila v rodinné facebookové talk show Red Table Talk a s Willow Smith si otevřeně popovídala o hned několika ožehavých tématech. Probraly její psychické problémy, pokusy o sebevraždu, ale i moment, kdy své hluboce věřící rodině přiznala bisexualitu.

„S některými členy rodiny o tom mluvím otevřeně, s jinými vůbec. Miluji a respektuji svou rodinu, jejich víru a kulturu. Moje rodina je hluboce věřící a témata jako homosexualita jsou u nás tabu. Takže o tom neradi mluví. Nepřijímají to,“ přiznala.

Většina Jacksonových se hlásí ke svědkům Jehovovým, v této víře byl vychován i otec Paris Michael Jackson (†50).

Paris v průběhu dospívání trpěla depresemi, sebepoškozovala se, což vyústilo v pokusy o sebevraždu. „S odstupem času jsem opravdu ráda, že jsem to neudělala. Věci se zlepšily,“ přiznává dnes.

Paris byla jako teenager v depresích hlavně kvůli kyberšikaně. „Bylo to opravdu těžké. Lidé mi každý den psali, ať se zabiju.“

Jackson je bisexuální a přiznává, že v životě randila více se ženami než s muži. Loni ukončila několikaletý vztah s hudebníkem Gabrielem Glennem.

„Byl to nejbolestivější rozchod v mém životě. Nikdy jsem nikoho tolik nemilovala. Bylo to velmi intenzivní, ale také největší zrada, jakou jsem kdy zažila. Trochu jsem se uzavřela. Jsem teď velmi opatrná, koho si pouštím k tělu a s kým trávím čas,“ přiznala. Krátce nato vydala první sólové album Wilted, které je hlavně o rozchodu.

Paris nemá prakticky žádné soukromí a každý, kdo vstoupí do jejího domu, musí podepisovat smlouvu o mlčenlivosti. Kvůli pozornosti, kterou jí média především v dětství věnovala, také trpí posttraumatickým syndromem a mívá zvukové halucinace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám