Hlavní obsah
Článek

Madonna (65), Paris Jackson (26), Miley Cyrus… (31) a teď i Bella Thorne (26). Trend neoholených podpaží je ve světě celebrit stále oblíbenější. Nechají si dámy zarůst i nohy?

Muži zpohodlněli a snad každý druhý si nechal narůst plnovous, tak proč by se měly ženy neustále trápit s holením? Firmy vyrábějící kosmetické přípravky určené k odstraňování tělesného porostu nejspíš brzy zkrachují. Doba přeje vousům i chlupům.

Důkazem toho je bisexuální herečka Bella Thorne. Ta kariéru zahájila jako roztomilá holčička, ale už stačila dospět a v americkém šoubyznysu patří k největším rebelkám. Na premiéře romantického nového filmu Midnight Sun, v němž ztvárnila pár s Patrickem Schwarzeneggerem, vypadala jako princezna. Tedy až na neoholené podpaží, jímž nejspíš chtěla dokázat svou jedinečnost.

Bella oblékla nápadité šaty značky Raisa & Vanessa, jejichž hodnota odpovídá 135 tisícům českých korun. K tomuto módnímu skvostu by se hodila náležitá úprava zevnějšku. Líčení a vlasy zvládla herečka na jedničku. S údržbou intimních partií už to ale bylo diskutabilní.

Jaký je váš názor na rozmáhající se trend neoholených podpaží?
Je to pohodlné a sexy
6,1 %
Každý si může o svém podpaží rozhodovat sám
54,7 %
Je to odpudivé
39,2 %
Celkem hlasovalo 2012 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám