Hlavní obsah
Článek

Starorůžové tílko už k modelce a dceři zesnulého krále popu Michaela Jacksona Paris (26) patří, stejně jako pod ním rýsující se piercingy nebo cigareta v ruce, a nezapomněla si je přibalit ani na cestu do New Yorku. Tam momentálně nepanují teploty ani vzdáleně připomínající Los Angeles, na východním pobřeží ale dobře posloužil kožený křivák.

Paris byla v NY hostem Jimmyho Fallona v jeho The Tonight Show, stihla ale i soukromé radosti. Zašla na oběd s přáteli a v noci pak na smažené kuře s neznámým pohledným mladíkem. Zda se jednalo o rande, ale zatím vědí jen oni. Posledním partnerem osmnáctileté Paris byl o devět let starší výstřední bubeník kapely The Street Drum Corps Michael Snoddy. O jejich rozchodu začaly americké weby psát koncem ledna.

Jackson nedávno podepsala smlouvu s modelingovou agenturou IMG a neskrývá ani své herecké ambice. Příležitost dostala jako Rachel v hudebním seriálu Star. „Ta postava je úplně jiná, než jsem já, takže to bylo moje první skutečné hraní. Myslím, že je to cesta ukázat mé herecké schopnosti,“ řekla Paris.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám