Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) a Carter Reum se po ročním vztahu zasnoubili. K žádosti došlo při oslavě jejích 40. narozenin 13. února a radostnou novinu oznámila sama dědička hotelového impéria v den svých kulatin.

Na své webové stránce se také pochlubila romantickými snímky ze soukromého ostrova, kam ji Reum vyvezl společně s jejími blízkými. Obdaroval ji prstenem přímo od Jeana Dousseta, potomka Louise Cartiera.

Je to už počtvrté, co se Paris zasnoubila. V roce 2002 kývla na žádost Jasonu Shawovi, o tři roky později řeckému miliardáři Parisi Latsisovi, a nakonec v roce 2018 herci Chrisi Zylkovi. Neprovdala se však doposud ani jednou.

S Reumem je to ale, zdá se, jiná. Nejen, že o něm hovoří jako o spřízněné duši a pěje na něj samou chválu, ale už s ním plánuje rodinu. Paris přiznala, že podstupuje umělé oplodnění, chtěli by dvojčata, dívku a chlapce.

S Carterem randí sice jen něco málo přes rok, ale znají se už 15 let. „Řekla jsem ano, ano navždy. Jen s tebou chci strávit navždy. Připíjím na lásku, na lásku, která potrvá věčně,“ sdílela na svém webu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám