Hlavní obsah
Článek

Ve věku 91 let zemřel hoteliér William Barron Hilton. Hotelový magnát a filantrop, který po celý svůj život rozšiřoval impérium založené svým otcem, odešel tento týden. Informaci o jeho smrti z zveřejnila rodina. Barron Hilton zemřel přirozenou smrtí ve svém domově v Los Angeles.

Zůstalo po něm osm dětí a 15 vnoučat, mezi nimiž jsou i známé celebrity Paris (43) a Nicky Hiltonovy. A právě dědička hotelového impéria Paris, se o odchodu svého milovaného dědečka rozpovídala. „Jsem hluboce zarmoucená ztrátou mého dědečka Barrona Hiltona. Byla to legenda, vizionář, brilantní, pohledný, laskavý a žil život plný úspěchů a dobrodružství,“ svěřila se na svém instagramovém účtu blondýnka.

Pro Paris byl světoznámý hoteliér velkým vzorem. „Od té doby, co jsem byla malá holčička, dívala jsem se na něho jako na podnikatele. Cítím se vděčná za to, že jsem měla tak neuvěřitelného mentora. Vždycky jsem chtěla, aby byl pyšný. Při posledním rozhovoru, který jsme měli před několika dny jsem mu řekla, jaký vliv na můj život měl. Jeho duch, srdce a odkaz budou ve mně žít,“ dodala Hilto a přidala společnou fotografii z dětství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám